En framtid med fantastiska erbjudande!

Visst är det härligt?
Men på ett sätt känns det även jobbigt när man får så många erbjudande på en och samma gång. Ibland känner jag att tiden inte räcker till, man vill ju såklart vara med i alla företag!!

Fick två samtal idag som fick mig att fundera riktigt ordentligt på vad jag ska göra i framtiden. Vad ska man välja, vad är rätt och vad är fel?
Jag har sällan tänkt så, utan gått efter magkänsla det har fungerat hittils så jag tänker inte ändra på det.

Just nu arbetar vi in i det sista med projektet jag skrivit mycket om Destionation 2.0. Det är ytterst få dagar kvar till genomförandet och mitt största arbete just nu är att kontakta alla föreläsare och debattörer.
Det är betydligt mer arbete än man tror, alla har sina önskemål,frågor och annat som skall redas ut.

Men det har även hänt andra spännande saker!

Framöver kommer ni att få följa mig i bloggen i ett riktigt spännande projekt!
Jag ska vara med och bygga upp ett helt nytt hotell i Stockholm. I måndags påbörjades bygget, och beräknas vara klart juni/juli.

Jag får vara med från början och bygga upp hotellorganisationen vilket är riktigt spännande. I princip är inget klart förutom att bygget nu är igång. Jag ser verkligen fram emot detta, och jag vet att jag kommer utvecklas enorm som ledare.

Väntar också på ett annat spännande samtal som är på ingång, där handlar det mer om destinationsutveckling och en annan form av boende. Ett ganska stort projekt som ska dra igång.

Jag tror att det här med projekt verkligen är något för mig!

Sitter just nu och söker bokningssystem till andelshotell, är det någon som vet ett bra system som ni har referenser till KONTAKTA mig gärna.!

//Sofie

RSS 2.0