YH-mässa och full fart på bygget!!

Herregud vad tiden går fort, har till och med hunnit varit sjuk i två dagar. Nu är allt i full gång, har varit på en fantastisk YH-mässa i två dagar. Jag och underbara Lisa Bjurén har hjälpt JB Kompetens under två dagar att presentera utbildningar och självklart det nya varumärket. Det var riktigt roligt!
Man får väldigt mycket kontakter när man deltar i mässor och andra event, det är ett riktigt bra sätt att marknadsföra sig själv på.
Tillbaka på Lindö Park, och hotellbygget är i full gång. Allt går enligt planerna och inom kort kommer man skymta att det faktiskt ska bli ett hotell. Vi hade möte i arbetsgruppen idag gällande hotellet. Bernkert visade oss hur det kommer att se ut med fasad, rummen osv. Bilden blev mer tydlig än innan och det förenklar verkligen arbetet. Nästa vecka ska vi sätta oss igen i arbetsgruppen och diskutera viktiga frågor som vi behöver ta ställning till.
Det är härligt att så många ser vilka möjligheter som ges när det gäller avkastningen. Det kan bli en riktigt bra investering! Man funderar faktisk lite själv på att man kanske skulle satsa på ett hotellrum. hmm.
På nedre plan byggs ett SPA som börjar ta form, och det känns riktigt i luften att det är på gång ordentligt nu.
Kika gärna på
www.capitalgolf.se och läs mer om bolaget jag är på.
Var beredd på mycket uppdatering i dagarna.
Trevlig dag!
//Sofie Holmgren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0